Andere cruciale beroepen

Andere cruciale beroepen en vitale processen

In de tijden van de corona-pandemie is er door de overheid een lijst gemaakt met cruciale beroepen.

Het is van levensbelang dat alle cruciale beroepen gewoon door kunnen gaan. Er is echter een tekort voor alle beroepen, door ziekte, maar ook plotselinge pieken. Dit veroorzaakt een probleem, wat zonder externe hulp moeilijk op te lossen is.

Binck helpt graag mee om dit probleem op te lossen. Ben je niet persé geschoold voor één van de cruciale beroepen, maar wil je wél je steentje bijdragen? Meld je aan! Dan zorgen wij voor werk wat bij je past.

Stappenplan

Hoe werkt het?

  • Aanmeldformulier invullen Meld je aan via het formulier op onze website. 
  • Telefonische screening Onze recruiters nemen zo snel mogelijk contact met je op om de aanmelding door te nemen, zodat we werk kunnen zoeken wat goed bij jou past.
  • Videobellen Normaal zouden wij je nu uitnodigen bij ons op kantoor voor een kennismaking. Om zo min mogelijk risico te nemen drinken we nu gezellig een kopje koffie tijdens het video bellen.
  • Digitale inschrijving We sturen alle documenten naar je toe die nodig zijn voor een inschrijving. Ook vragen wij je een verklaring van gezondheid te tekenen, zodat we zeker weten dat jij niet binnen in risicogroep valt. We vinden jouw gezondheid namelijk erg belangrijk. Alle documenten kunnen thuis digitaal worden ondertekend.
  • Aan het werk Wij gaan in ons uitgebreide netwerk op zoek naar passend werk en zorgen ervoor dat je zo snel mogelijk aan de slag kunt!
  • Directe uitbetaling binnen een week Nu je aan het werk bent zorgen wij ervoor dat jouw loon elke week wordt uitbetaald. Zo weet je precies waar je aan toe bent.
  • Repeat Loopt het werk af? Geen probleem! Dan zogen wij gewoon direct weer voor iets nieuws.