Distributiecentrum

Distributiecentrum online shop

Aangezien een groot deel van de Nederlandse bevolking thuis zit, is het van groot belang om dit zo te houden om verdere besmetting te voorkomen. Er is een groot aantal webshops die nu overuren draaien omdat mensen niet meer naar buiten willen.

De bedrijven geven aan dat de voorraden niet het probleem zijn maar dat het logistieke proces moeilijk te bespoedigen is, simpelweg omdat daar te weinig mensen en materieel voor zijn.

Binck helpt graag mee om dit probleem op te lossen. Je kunt daarom bij ons solliciteren op functies in de gehele keten, van orderpicker en heftruckchauffeur tot inpakker.

Vul hieronder jouw gegevens in en jouw eventuele voorkeur voor een functie. Dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op!

Stappenplan

Hoe werkt het?

  • Aanmeldformulier invullen Meld je aan via het formulier op onze website. 
  • Telefonische screening Onze recruiters nemen zo snel mogelijk contact met je op om de aanmelding door te nemen, zodat we werk kunnen zoeken wat goed bij jou past.
  • Videobellen Normaal zouden wij je nu uitnodigen bij ons op kantoor voor een kennismaking. Om zo min mogelijk risico te nemen drinken we nu gezellig een kopje koffie tijdens het video bellen.
  • Digitale inschrijving We sturen alle documenten naar je toe die nodig zijn voor een inschrijving. Ook vragen wij je een verklaring van gezondheid te tekenen, zodat we zeker weten dat jij niet binnen in risicogroep valt. We vinden jouw gezondheid namelijk erg belangrijk. Alle documenten kunnen thuis digitaal worden ondertekend.
  • Aan het werk Wij gaan in ons uitgebreide netwerk op zoek naar passend werk en zorgen ervoor dat je zo snel mogelijk aan de slag kunt!
  • Directe uitbetaling binnen een week Nu je aan het werk bent zorgen wij ervoor dat jouw loon elke week wordt uitbetaald. Zo weet je precies waar je aan toe bent.
  • Repeat Loopt het werk af? Geen probleem! Dan zogen wij gewoon direct weer voor iets nieuws.