Over ons

Mensen verbinden en bij elkaar brengen

Binck is het uitzendbureau voor iedereen die van aanpakken houdt. Wij zijn altijd op zoek naar mensen met een positieve mentaliteit, doorzettingsvermogen en een gezonde dosis ambitie. En juist nu kunnen we deze aanpakkers beter dan ooit gebruiken.

Door onze expertise in te zetten willen wij de juiste mensen bij elkaar brengen en verbinden. Op deze manier dragen we met elkaar een steentje bij om te zorgen dat de Nederlandse volksgezondheid overeind blijft. Zonder dat dit de mooie Nederlandse economie te hard raakt. In een aantal sectoren zijn enorme tekorten aan personeel. Terwijl er in andere bedrijfstakken veel mensen gedupeerd thuis zitten. Aanpakkers die gewend zijn om normaal gesproken keihard te werken en die we nu juist hard nodig hebben. Ons doel is om deze mensen aan het werk te krijgen en het coronavirus samen aan te pakken.

Wij zijn Binck

Onze oorsprong ligt in de bouw. Daar zijn we begonnen met het leveren van personeel aan bouwbedrijven. Inmiddels is onze pool met ervaren vakmannen zeer uitgebreid en beschikken we over een groot netwerk aan zelfstandige professionals. Daarnaast zijn we uitgegroeid tot één van de belangrijkste en grootste full-service bedrijven in het leveren van verkeersregelaars en verkeersmanagement.

Binck, het uitzendbureau van aanpakkers

Onze dagelijkse business richt zich op een aantal sectoren, waaronder bouw en verkeer.

Wij zijn gewend om onder grote druk groepen mensen aan het werk te zetten. Dagelijks plannen we rond de 300 tot 500 diensten in, vanuit onze vestigingen in Den Haag en in Amsterdam-Noord. Het is onze kracht om dit operationeel en administratief goed te regelen. De mensen werken en de maandag erna staat het salaris al op de rekening.

In deze gekke periode waarin Nederland op slot zit door de verspreiding van het coronavirus voelen wij ons genoodzaakt om onze ervaring in te zetten en ons steentje bij te dragen. Wij zijn contacten gaan leggen met de organisaties waar tekorten zijn. En wat blijkt? Zij hebben behoefte aan personeel, aan betaalde krachten om werk uit te voeren.

Wij gaan regelen dat deze groepen samenkomen en elkaar kunnen helpen.