Zorg

Zorg

De zorg in Nederland is op dit moment van levensbelang. De beroepen in de gehele keten worden aangemerkt als vitaal, het is daarom erg belangrijk dat er voldoende zorgpersoneel is om, naast alle coronabesmettingen, ook de reguliere zorg te laten doorgaan

We zijn op zoek naar aanpakkers die willen meehelpen om de personeelsproblemen op te lossen. Een medische achtergrond, opleiding in de richting van de zorg of maatschappelijk werk. We kunnen iedereen gebruiken!

Binck helpt óók graag mee om dit probleem op te lossen. Je kunt daarom bij ons solliciteren op functies in de gehele keten, van schoonmaker en gastheer tot kok en het verplaatsen van bedden en bezorgen van boodschappen.

Vul hieronder jouw gegevens in en jouw eventuele voorkeur voor een functie. Dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op!

Stappenplan

Hoe werkt het?

  • Aanmeldformulier invullen Meld je aan via het formulier op onze website. 
  • Telefonische screening Onze recruiters nemen zo snel mogelijk contact met je op om de aanmelding door te nemen, zodat we werk kunnen zoeken wat goed bij jou past.
  • Videobellen Normaal zouden wij je nu uitnodigen bij ons op kantoor voor een kennismaking. Om zo min mogelijk risico te nemen drinken we nu gezellig een kopje koffie tijdens het video bellen.
  • Digitale inschrijving We sturen alle documenten naar je toe die nodig zijn voor een inschrijving. Ook vragen wij je een verklaring van gezondheid te tekenen, zodat we zeker weten dat jij niet binnen in risicogroep valt. We vinden jouw gezondheid namelijk erg belangrijk. Alle documenten kunnen thuis digitaal worden ondertekend.
  • Aan het werk Wij gaan in ons uitgebreide netwerk op zoek naar passend werk en zorgen ervoor dat je zo snel mogelijk aan de slag kunt!
  • Directe uitbetaling binnen een week Nu je aan het werk bent zorgen wij ervoor dat jouw loon elke week wordt uitbetaald. Zo weet je precies waar je aan toe bent.
  • Repeat Loopt het werk af? Geen probleem! Dan zogen wij gewoon direct weer voor iets nieuws.